2012-05-07 20.39.39

Visie

Landhuis Emmaüs is één van de meest toonaangevende bestemmingen in Zuid-Limburg. In ons totaalconcept bieden wij een exclusief aanbod van maatwerk bijeenkomsten aan in een unieke omgeving met kwalitatief hoogwaardige natuur-, cultuurhistorische- en landschappelijke waarden. Stichting Natuur en Milieu heeft het gebied met maar liefst 5 sterren bekroond.

Landhuis Emmaüs biedt als verblijf voor zakelijke bijeenkomsten met regionaal en landelijk belang de mogelijkheid om maatwerk te leveren aan iedereen die zich thuis voelt bij ons. Het imago dat het landhuis in de toekomst wenst uit te stralen is een bestemming voor een goed verzorgde onvergetelijke dag(en) waar jong en oud in een landmaatschappelijke omgeving kunnen genieten van de rust natuur en de historie die al meer dan honderd jaar voortduurt.

Met veel passie en inzet zullen wij Emmaüs verder laten schitteren en nadrukkelijker op de kaart zetten zodat diegene die open staat voor een exclusieve belevenis en waardevolle ontmoetingen ons nu en in de toekomst weet te vinden.

Wij heten u van harte welkom in ons landhuis.

Elise Snackers
Gastvrouw Landhuis Emmaüs